Voor uitgevers

Beste uitgever,

Allereerst hartelijk welkom in de Publicatiewinkel.
Deze winkel bevat een continue groeiend assortiment publicaties in verschillende vakgebieden.

Als extra service naast de Advertentiewinkel, is deze Publicatiewinkel opgezet. In beginsel voor adverteerders in vakbladen om ook een abonnement te kunnen afsluiten op het blad waarin zij adverteren. Daarnaast zijn verschillende publicaties toegevoegd die betrekking hebben op hetzelfde vakgebied.

De Publicatiewinkel heeft als doel een overzicht te bieden van publicaties in verschillende vakgebieden om zo de zoektocht naar vakinhoudelijke informatie voor de zoekende lezer te vereenvoudigen.

In september 2007 is de Publicatiewinkel in haar eerste vorm online. De nadruk ligt in eerste instantie op vakinhoudelijke publicaties op het gebied van Arbo en Veiligheid, met de intentie om op termijn ook andere vakgebieden op te nemen. De winkel wordt continue - op basis van ontvangen reacties van bezoekers en partners - aangevuld, doorontwikkeld en verbeterd. Begin 2010 en in 2018 heeft de Publicatiewinkel  ingrijpende verbouwingen ondergaan, om de functionaliteit en de vindbaarheid te verbeteren.

Uw publicaties in de winkel?
Het is mogelijk ook uw publicaties in de Publicatiewinkel op te (laten) nemen en zo ook de zoekende lezer van vakinhoudelijke informatie te voorzien. Opname van publicaties in de winkel is gratis. Hiervoor hoeft u alleen informatie over de titel (auteur(s), ISBN, prijs, abonnementsvormen, subtitel, inhoud, afbeelding van de omslag, etc.) aan te leveren
De publicatie wordt daarna in de Publicatiewinkel in het totaaloverzicht getoond. Nieuwe publicaties in de winkel worden bekend gemaakt via de home page.

Kosten
Als een lezer een bestelling plaatst via de Publicatiewinkel, ontvangt de Publicatiewinkel daarvoor commissie. Het commissiepercentage is afhankelijk van de onderlinge afspraken over de afhandeling van de bestelling.

Meer weten?
Neem dan contact op het Janneke Reijseger via 035 693 6776 (zie ook de contactpagina van deze site).