Over ons

De Publicatiewinkel is een initiatief van Reijseger to the point om u een greep uit het aanbod aan publicaties te tonen binnen specifieke vakgebieden.

Naast de Publicatiewinkel is ook de Advertentiewinkel in de winkelstraat geopend. Deze winkelstraat heeft als doel een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van vakinhoudelijke advertentiemedia en publicaties. Zodat de 'informatiezoeker' niet digitaal het wereldwijde web of fysiek alle winkelstraten hoeft af te surfen of lopen om deze informatie te kunnen vergelijken.

 


Reijseger to the point houdt zich bezig met projectmanagement in de breedste zin van het woord.

Bijvoorbeeld het verzorgen van financiering van vakbladen door advertentiewerving voor de uitgevende partij (zoals een beroepsvereniging of andere uitgever).
Of de complete productie en totstandkoming van vakbladen.
De organisatie van bijeenkomsten, van programma-samenstelling tot het uitdraaien van badges. Advisering op het gebied van reclame en communicatie en, desgewenst, ook de uitvoering hiervan.

Als ondersteuning van deze dienstverlening zijn de online winkels tot stand gekomen. Om adverteerders informatie te bieden over media op zo'n manier dat zonder inmenging van een 'verkoper' rustig vergeleken kan worden. Om de zoektocht naar het naslagwerk over veiligheid of dat praktische boekje met tips te vergemakkelijken. En om de uitgaven die wij voor derden verzorgen een (verkoop-)platform te bieden.