Doeners aan zet

Auteurs: Edith Groenendaal en Ingeborg van der Geest m.m.v. Rob Verkerke
Verkoopprijs: 42,50 €
Totaal:42,50 €
Verkoopprijs zonder BTW: 38,99 €

Auteurs: Edith Groenendaal en Ingeborg van der Geest m.m.v. Rob Verkerke
ISBN: 978 90 7844089 5
Gebonden, 286 blz.

In Nederland houden wij van doeners. Sterker nog: ons land draait er voor een heel groot deel op. Doeners zijn praktisch, werken hard en snel, zijn creatief en hebben goede ideeën. De doeners van nu hebben vroeger een vakopleiding gevolgd en een vak geleerd. Daarna zijn ze begonnen ze met het uitoefenen ervan. Na een aantal jaren werken hebben deze doeners meer ervaring, ze worden ouder en wijzer. Daarom groeien deze doeners vaak door naar een leidinggevende functie.
Als leidinggevende worden er van doeners ineens andere dingen verwacht. Ze moeten communiceren, rapporteren, leidinggeven, onderhandelen…. Helaas merken veel doeners dat ze deze vaardigheden niet voldoende in huis hebben.
Het boek Doeners aan Zet is dé oplossing voor deze doeners. Want soms is het niet nodig om te doen. Soms moet je meer denken, plannen en beslissen. En daar heb je nu eenmaal andere vaardigheden voor nodig. In dit boek leren doeners schriftelijk rapporteren, presenteren, gesprekken voeren, leidinggeven, vergaderen, onderhandelen, kritisch, logisch en creatief denken en het op een praktische, efficiënte, en effectieve manier toepassen van praktijkonderzoek. Doeners aan Zet is een studieboek en naslagwerk voor doeners en zo stevig gemaakt dat je het vaak uit de kast kunt pakken.